Feet & Nails

Pedicure & Nail-art salon

NAGEL-REPARATIE


U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels. Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan omdat Pedique fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal (uv-gel) kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden.

beschadigde nagelnagel met pedique
Wat betekent teennagelcorrectie?

Met Pedique-gel kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer een mooie, goed verzorgde teennagel heeft. Deze gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Pedique-gel is er in verschillende kleuren. Samen bepalen we welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen zoals bij schimmelnagels kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. U mag de Pedique nagels ook lakken in uw favoriete kleur nagellak. Deze dient u te verwijderen met acetonvrije nagellakremover.

Pedique en schimmelnagels

De aangetaste nagel wordt zover mogelijk afgevlakt en eventueel verwijderd. Dit is een geheel pijnloze procedure aangezien een nagel uit dode hoornstof bestaat. Voordat we de gel aanbrengen gebruiken we eerst een schimmeldodend middel op de nagel. Daarna wordt de gelnagel aangebracht. We adviseren om elke dag de teen te druppelen met een schimmeldodend middel zodat er na verloop van tijd een mooie, gezonde nagel kan groeien. Dit druppelen is erg belangrijk.

Behandelingen met Pedique-gel

Het te corrigeren gedeelte van de teennagels wordt eerst zo dun mogelijk afgefraisd, daarna wordt met de Pedique-gel de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald. Vervolgens wordt de gel onder een UV lamp in circa twee minuten uitgehard. Het UV-licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid. Uw nagel is nu gereed en heeft een mat zachte glans.

Vervolgbehandelingen Pedique-gelnagels

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling met Pedique-gel tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken worden behandeld.
Toe te passen bij o.a.:

* Schimmelnagels
* Trauma nagel, bv hoek uit nagel
* Hoornnagel